آلبالو پلو


آلبالو پلو

 سلام دوستان و همراهان گرامی، امروز اومدیم مهمون خونه‌هاتون بشیم، با آلبالوی پلوی مجلسی، برای درست کردن آلبالو پلو اولین کاری که باید انجام بدیم اینه که از آلبالو و شکر استفاده کنیم به دلیل این که آلبالوها را بگذاریم داخل شکر، تا یک مقداری آب بندازه. حالا میزانی که ما برای این نیاز داریم اینه که هرچقدر ما آلبالو داشتیم نصف اون باید شکر استفاده کنیم. من الان ششصد گرم، آلبالو دارم، سیصد گرم شکر استفاده می‌کنم. من یک مقداری، شکر کفش می‌ریزم. بعد یک مقدار آلبالو. همینجور به ترتیب این کار را تکرار می‌کنم. مجددا روی آلبالوها شکر می‌ریزم. و مقداری آلبالو روش می‌ریزم. همین طور تا انتها، بنابراین بیست و چهار ساعت می‌گذاریم داخل یخچال بمونه، بعد که آب انداخت و بعد میاریم برای پخت آلبالو پلو درخدمتتون هستیم. خودتون دیدین ما اول شکر رو ریختیم سیصد گرم شکر رو با ششصد گرم آلبالو گذاشتیم تا آب بندازه. الان این رو گذاشتیم داخل قابلمه، خوب ما درب براش نمی‌گذاریم اجازه می‌دیم به مدت بیست دقیقه بدون در با هم بجوشه، ما نمی‌خوایم مربا درست کنیم، نمی‌خوایم شکل آلبالوهامون تغییر کنه، فقط می‌خوایم طعم شکر رو به خودش بگیره  و رنگش رو حفظ کنه، خوب بیست دقیقه بهش فرصت می‌دیم تا این با هم بجوشه. ت و این زمان، من چهار پیمانه برنج دارم، برنج رو به آبی که جوشیده اضافه می‌کنم، یک مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم، چون بخشی از این مرغ‌ها را می‌خوایم توش سرتفت بدیم. چهار صد گرم سینه مرغ داریم که به صورت شینسل در آوردیم. من یک بخشیش را لازم دارم چون میخوام باهاشون بقچه درست کنم. اونا را آماده می‌کنم کنار می‌گذارم. مرغ‌ها را به قطعات دلخواه تقسیم می‌کنیم. می‌تونیم مربعی این جوری خورد کنیم و می‌تونیم نواری خورد کنیم، هرجوری که خودمون دوست داشتیم، من این‌ها را به صورت مربع یا مستطیل، خوردشون می‌کنم. تا یک مقداری توی تابه سرتفت بخورن.https://0rz.tw/u9HFmمرغ‌ها را داخل تابه مون می‌ریزیم. نمک‌هامون را بهش اضافه می‌کنیم و فلفل سیاه که هرکدوم یک قاشق چایخوری هست. خوب این‌ها را می‌گذاریم یک کم سرتفت بخوره و نمی‌گذاریم زیاد سفت بشه، چون مرغ وقتی سینه مرغ روی گاز زیاد می‌مونه روی حرارت، حتما سفت می‌شه. خوب و من این‌ها را نگه داشتم وقتی که آلبالوهامون آماده شد این‌ها را بقچه درست کنم، وقتی برنجمون به این اندازه شد و حدود شصت درصد شد، یعنی شصت درصدش پخته شد و چهل درصدش خام بود، ما دیگه از روی حرارت برمیداریم و آبکش می‌کنیم به دلیل اینکه اگر بیشتر از این بگذاریم بپزه و وقتی که آلبالوهامون چون آب داره لابه لاش می‌خوایم بگذاریم صد درصد برنجمون خمیر خواهد شد. من این را در همین صورت برمیدارم و می‌برم تا آبکش کنم. مرغ‌هامون رو با فلفل سیاه و نمک طعم دار کردیم و الان این قطعات به دو نصف من تقسیم کردم، این‌ها را می‌گذاریم روی هم به صورت بقچه ای این را می‌پیچیم ببینید و به همین راحتی این رو سیخ می‌زنیم. می‌تونید به این صورت می‌تونید به همین صورت که الان شما دیدید ببینید به همین صورت برش گردونیم و روشون سیخ بزنید تا همه این‌ها را بگیره. این شکلی، این یک روشه، این یک روش، یک روش هم اینه که ما مثل این که چیزی رو می‌دوزیم میایم سر این‌ها را به هم می‌دوزیم و این آلبالو داخلش می‌مونه، ببینید این به نظر من خوشگلتره حالا باز حالا هرجور شما خودتون مصلحت می‌دونید. بقچه‌هامون که آماده شد آلبالو پلومون رو درست میکنیم. ما آلبالوهامون را که گذاشتیم به مدت بیست دقیقه جوشید، و طعم شکر رو به خودش گرفت، می‌ریزیم داخل صافی که آلبالو بالا بمونه و آب آلبالو با شکر همون شهدی که درست شده بره پایین. ته قابلممون روغن می‌ریزیم. من می‌خوام از ته دیگ برگ مو استفاده کنم. نمی‌تونم این را کم چربش کنم چون زود می‌سوزه و در ضمن اون روغن ته قابلمه می‌مونه. یعنی جذب خود برگ مو نمی‌شه. برگ موها را ته قابلمه می‌چینم. مثل همه قاطی پلوها من اول برنج را باید بریزم. برنج رو می‌ریزم. و مقداری آلبالو روی برنج، مراقبت می‌کنم که به دیواره نخوره، چون شیرینه زود می‌سوزه باز مجددا، برنج رو می‌ریزم. و باز آلبالو رو روش می‌دم. همین روش رو تکرار می‌کنم. یک مطلبی رو من این جا لازمه که خدمتتون عرض کنم. من دوتا کار می‌تونم انجام بدم، یکی این که می‌تونم این مرغایی که آماده کردم رو لابه لای برنج الان بریزم می‌تونم هم بعدا موقع کشیدن روش بریزم اما به دلیل این که سینه مرغ و شینسل مرغ زود می‌پزه و بخار هم بخوره سفت می‌شه، من موقع کشیدن لابه لاش می‌دم. تمام این‌ها را ریختیم یک لا آلبالو و یک لا هم برنج. خیلی کم از این آب آلبالو من روی برنجم می‌ریزم. کمی‌هم روغن بهش می‌دم . و می‌گذارم دم بکشه. درب قابلمه را می‌گذاریم منتظر می‌مونیم تا بخار کنه وبعد دم کنی را بگذاریم روش، من توی این فرصت زیر شعله کم رو روشن کردم، روش شعله پخش کن گذاشتم تا داغ بشه، الان میایم این جا من این مرغ‌ها را که آماده کردیم، و تصمیم گرفتیم که لابه لای آلبالوپلومون بدیم، می‌ریزم داخل یک ظرف دیگه، چون می‌خوام این مواردی که برای تزئین برای گوشت در نظر گرفتیم را آماده کنم. من این‌ها را می‌چینم داخل تابه، و این‌ها را باید با کمی‌روغن تفت بدم. مقداری روغن می‌ریزم. این بخار کرده همونجور که دارید می‌بینید دربش را برمیدارم و قبل از این که بخارش بره، دم کنی را روش می‌گذارم و به این شعله کم منتقل می‌کنم. خوب تابه مون رو می‌گذاریم روی این جا و کمش می‌کنیم  و منتظر می‌مونیم تا داغ بشه، این‌ها را با همدیگه سرتفت می‌دیم. اینا خیلی زود آماده می‌شه و همه طرفهاشون را باید برگردونیم، هرطرفی که دیدیم کاملا پخته و طرف بعدیش را برگردوندیم با براش به زعفرون آغشته می‌کنیم تا یک مقداری رنگ قشنگی به خودش بگیره، خوب همونجور که دارید می‌بینید این‌ها را آغشته به زعفرون کردیم، آماده شد دم می‌گذاریم و منتظر می‌مونیم تا برنجمون دم بکشه، برای سرو حتما در خدمتتون هستیم. به به، آلبالوی پلوی ما دم کشیده و الان ما برای سروش در خدمتتون هستیم. برنج رو با آلبالوها هم می‌زنیم ببیند رنگ خیلی قشنگی بهش می‌ده. رنگ صورتی، ما این جا هم زعفرون غلیظ شده رو داریم و هم آب آلبالو رو، کاری که ما این جا انجام می‌دیم یک مقداری برنج سفید تو هر کدومشون قاطی می‌کنیم. https://postheaven.net/3s4usnf34ehttps://webhitlist.com/profiles/blogs/6368021:BlogPost:24907402https://site-3011809-3751-3842.mystrikingly.com/blog/d3fa4809544https://keywebco.mn.co/posts/46795210https://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/6595159:BlogPost:32917652https://www.pearltrees.com/greeen/3red/id73150787/item562436885https://cape-wave.mn.co/posts/46795342https://www.tumblr.com/ubaid214/736231940495228928/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C?source=sharehttps://justpaste.it/av166https://writeupcafe.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d8%b1%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d9%88%d9%86/https://telescope.ac/educators/5000tsdjdfepuf9hd3u7rmhttps://www.crypto-city.com/blog/87088/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C/https://www.soft-clouds.com/blogs/73090/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8Chttps://www.liveinternet.ru/users/ubaid214/post502424584//https://www.4yo.us/blogs/93053/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8Chttps://pain-management.hellobox.co/6577700/trz-thyh-fsngan-ba-mrgh-o-rb-anar-fsngon-mglsy

مزوتراپی صورت: معجونی برای جوانی و شادابی


مزوتراپی صورت:معجونی برای جوانی و شادابی

 

در دنیای پرهیاهوی امروز، همه ما به دنبال راهیبرای حفظ جوانی و شادابی پوست خود هستیم. در این میان، روش‌های مختلفی برایجوانسازی پوست وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. یکی از اینروش‌ها که در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است، مزوتراپی نام دارد.

http://lnkiy.in/01PyW

مزوتراپی یک روش درمانی غیرجراحی است که در آن،مواد مغذی، ویتامین‌ها، آنزیم‌ها و هورمون‌ها به طور مستقیم به لایه میانی پوست(مزودرم) تزریق می‌شوند. این روش برای درمان berbagai مشکلات پوستی مانند چین و چروک، خطوط ریز،تیرگی پوست، لک‌های پیری، آکنه و اسکار آکنه استفاده می‌شود.

 

مزایای مزوتراپی:

 

* روشی غیرجراحی و کم‌تهاجمی

* بدون نیاز به بیهوشی

* دوره نقاهت کوتاه

* نتایج قابل مشاهده در کوتاه‌مدت

* قابلیت استفاده برای درمان berbagai مشکلات پوستی

 

انواع مختلفمزوتراپی صورت:

 

* مزوتراپی ضد پیری: برای کاهش چین و چروک، خطوط ریز و افزایش سفتیپوست استفاده می‌شود.

* مزوتراپی روشن‌کننده: برای درمان تیرگی پوست، لک‌های پیری و hyperpigmentation استفاده می‌شود.

* مزوتراپی ضد آکنه: برای درمان آکنه و اسکار آکنه استفاده می‌شود.

* مزوتراپی برای ریزش مو: برای تقویت مو و جلوگیری از ریزش مو استفادهمی‌شود.

 

مراحل انجاممزوتراپی:

 

* مرحله اول: پزشک ابتدا پوست صورت را تمیز و ضدعفونی می‌کند.

* مرحله دوم: با استفاده از یک کرم بی‌حس‌کننده، ناحیه مورد نظر بی‌حسمی‌شود.

* مرحله سوم: پزشک با استفاده از یک سوزن ظریف، مواد مزوتراپی را به لایهمیانی پوست تزریق می‌کند.

* مرحله چهارم: پس از تزریق، ممکن است کمی قرمزی و تورم در ناحیه تزریقایجاد شود که معمولاً در عرض چند روز برطرف می‌شود.

 

تعداد جلساتمورد نیاز:

 

تعداد جلسات مورد نیاز برای مزوتراپی به نوعمشکل پوستی و شدت آن بستگی دارد. به طور کلی، برای obtener نتایج مطلوب، 4 تا 6 جلسه مزوتراپی بهفاصله 2 تا 4 هفته از یکدیگر نیاز است.

 

عوارض جانبیمزوتراپی:

 

عوارض جانبی مزوتراپی معمولاً خفیف و موقتیهستند و شامل قرمزی، تورم، درد، کبودی و خارش در ناحیه تزریق می‌شوند. در مواردنادر، ممکن است عوارض جانبی جدی‌تر مانند عفونت، واکنش آلرژیک و اسکار ایجاد شود.

 

هزینه مزوتراپی:

 

هزینه مزوتراپی به عوامل مختلفی مانند نوع مشکلپوستی، تعداد جلسات مورد نیاز، مهارت و تجربه پزشک و محل انجام مزوتراپی بستگیدارد.

 

نکاتی که بایدقبل از مزوتراپی به آنها توجه کنید:

 

* حتماً با یک پزشک متخصص و باتجربه مشورت کنید.

* در مورد سابقه پزشکی خود به پزشک اطلاع دهید.

* از مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند آسپرین و ایبوپروفن قبل ازمزوتراپی خودداری کنید.

* در صورت داشتن هرگونه بیماری خاص، حتماً قبل از مزوتراپی با پزشک خودمشورت کنید.

http://google.com.tr/url?q=http%3A%2F%2Fwww.irankhanum.ir

مزوتراپی می‌تواند یک روش مؤثر برای جوانسازی وشادابی پوست باشد. با این حال، مهم است که قبل از انجام مزوتراپی، با یک پزشکمتخصص مشورت کنید و از تمام عوارض جانبی احتمالی آن آگاه باشید.

پروتئین: عنصری حیاتی برای سلامتی


## پروتئین: عنصری حیاتی برای سلامتی

 

در دنیای پرهیاهوی امروز، توجه به سلامتی وتناسب اندام از اهمیت بالایی برخوردار است. در این میان، تغذیه سالم نقشی اساسی ایفامی‌کند. یکی از مهم‌ترین عناصر تغذیه‌ای که برای سلامتی و تناسب اندام ضروری است،پروتئین می‌باشد.

 

پروتئین‌ها مولکول‌های پیچیده‌ای هستند که ازاسیدهای آمینه تشکیل شده‌اند. اسیدهای آمینه به عنوان واحدهای سازنده پروتئین، نقش‌هایحیاتی متعددی در بدن ایفا می‌کنند.

 

اهمیت مصرفپروتئین:

 

* رشد و ترمیم بافت‌ها: پروتئین برایساخت و ترمیم عضلات، استخوان‌ها، پوست، مو و ناخن‌ها ضروری است.

* تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها: پروتئیندر ساخت آنزیم‌ها و هورمون‌های مختلف که وظایف حیاتی در بدن را بر عهده دارند، نقشدارد.

* حفظ سیستم ایمنی: پروتئین به حفظ سیستمایمنی بدن و مبارزه با بیماری‌ها کمک می‌کند.

* تولید انرژی: پروتئین می‌تواند در صورتنیاز به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

https://did.li/SwGTY

فواید مصرفپروتئین با وعده‌های غذایی:

 

* افزایش احساس سیری: مصرف پروتئین بهشما کمک می‌کند تا برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید و در نتیجه کالری کمتریمصرف کنید.

* حفظ و افزایش توده عضلانی: مصرف پروتئینبه حفظ و افزایش توده عضلانی، به خصوص در افراد مسن و ورزشکاران کمک می‌کند.

* کاهش وزن: مصرف پروتئین می‌تواند بهشما در کاهش وزن و چربی بدن کمک کند.

* بهبود سلامت استخوان‌ها: مصرف پروتئینبه حفظ سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند.

* کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن:مصرف پروتئین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی،دیابت و برخی از انواع سرطان را کاهش دهد.

 

منابع پروتئین:

 

منابع پروتئین به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیممی‌شوند. منابع پروتئین حیوانی شامل گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و لبنیات هستند.منابع پروتئین گیاهی شامل حبوبات، سویا، آجیل و دانه‌ها هستند.

 

میزان مصرفپروتئین:

 

میزان مصرف پروتئین به سن، جنس، سطح فعالیت ووضعیت سلامتی افراد بستگی دارد. به طور کلی، افراد بالغ سالم باید روزانه 0.8 گرمپروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود مصرف کنند.

 

نکاتی در مورد مصرف پروتئین:

 

* بهتر است پروتئین را در وعده‌های غذاییمختلف در طول روز مصرف کنید.

* تنوع در مصرف منابع پروتئین را فراموشنکنید.

* اگر به دنبال افزایش توده عضلانی هستید،باید بیشتر از حد نیاز روزانه خود پروتئین مصرف کنید.

* اگر بیماری خاصی دارید، قبل از افزایشمصرف پروتئین با پزشک خود مشورت کنید.

 

در پایان، می‌توان گفت که مصرف پروتئین با وعده‌هایغذایی فواید متعددی برای سلامتی دارد. با مصرف کافی پروتئین می‌توانید به حفظسلامتی و تناسب اندام خود کمک کنید.

منبع : ایرانخانوم

https://speakerdeck.com/linnmedina5

https://www.scoop.it/u/linn-medina

https://www.sbnation.com/users/LinnMedina5

https://hubpages.com/@linnmedina

https://www.theverge.com/users/LinnMedina5

https://3dwarehouse.sketchup.com/user/d4dce51c-56ed-4575-b68e-8544abf8e6b9/LinnMedina5

http://clients1.google.de/url?sa=t&url=http%3A%2F%2Firankhanum.ir

https://doodleordie.com/profile/linnmedina5

https://giphy.com/channel/LinnMedina5

https://www.intensedebate.com/people/LinnMedina6

https://www.mapleprimes.com/users/LinnMedina5

https://cope4u.org/forums/users/LinnMedina5/

این ماده محرک باعث می شود که احساس خستگی و بی حالی از بدن خارج شود


این ماده محرک باعث می شود که احساس خستگی و بی حالی از بدن خارج شود.

به همین دلیل است که بسیاری از مردم قهوه را یک نوشیدنی انرژی زا می دانند. این در حالی است که قهوه کالری ندارد.

البته اگر به قهوه شیر، شکر یا خامه اضافه شود، قهوه کالری دارد. با افزودن این مواد به قهوه، این نوشیدنی سالم پرکالری و چاق کننده می شود. البته انواع دیگر قهوه نیز می توانند خاصیت چربی زدایی داشته باشند که از

https://0rz.tw/xAuaV

انواع قهوه

لاته ماکیاتو

قهوه مخلوط

چای لاته

کاپوچینو

اسپرسو

قهوه سه گانه

 

قهوه و تاثیر آن در کاهش وزن

بدن برای انجام فعالیت های روزانه خود به انرژی نیاز دارد.انرژی مورد نیاز بدن را متابولیسم می نامند. اگر متابولیسم بدن کافی باشد، فرد در حین انجام کار دچار کمبود انرژی نخواهد شد.

 

در بسیاری از موارد، افرادی که رژیم کاهش وزن دارند، معمولاً دچار ضعف و کمبود انرژی می شوند. نوشیدن قهوه می تواند انرژی از دست رفته را به این افراد برگرداند و در عین حال به دلیل کمبود کالری به کاهش وزن نیز کمک کند. برای بررسی لاغری با قهوه و لیمو  به تنهایی قهوه مقدار قابل توجهی کافئین دارد. کافئین ماده ای است که متابولیسم بدن را افزایش می دهد. به طور کلی مصرف قهوه در فواصل زمانی معین و منظم منجر به افزایش متابولیسم بدن می شود.

 

این امر در مورد همه افراد صدق می کند، نه فقط افراد چاق و دارای اضافه وزن. یکی از دلایل دیگری که قهوه منجر به کاهش وزن می شود این است که این نوشیدنی به هضم غذا کمک می کند. قهوه باعث افزایش و تسریع هضم آنزیم های موجود در دستگاه گوارش مانند آمیلاز، پپسین و لیپاز می شود.

 

مکانسیم قهوه در چربی سوزی

وقتی هضم با سرعت بالاتری انجام می شود، میزان متابولیسم بدن نیز افزایش می یابد و چربی سوزی رخ می دهد.

وقتی هضم با سرعت بالاتری انجام می شود، میزان متابولیسم بدن نیز افزایش می یابد و چربی سوزی رخ می دهد.در واقع این کافئین موجود در قهوه است که باعث می شود بدن چربی بسوزاند.

بسیاری از داروهای چربی سوز نیز حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین هستند. کافئین متابولیسم بدن را افزایش می دهد و به بدن انرژی می دهد و این انرژی باعث می شود بدن چربی های اضافی را بسوزاند.نکته جالب در مورد قهوه این است که این نوشیدنی سالم حتی در زمان خواب نیز به چربی سوزی ادامه می دهد. وقتی قهوه با رژیم غذایی ترکیب شود، تاثیر زیادی در کاهش وزن خواهد داشت

 

مصرف روزانه قهوه تاثیر کافئین بر گیرنده های عصبی را آشکار می کند

مصرف قهوه منجر به اختلال در ارتباط این گیرنده های عصبی با هورمون های گرسنگی مانند پپتید، لپتین و گرلین می شود.

وقتی قهوه گرم مصرف شود تاثیر آن بر بدن بیشتر می شود و منجر به کاهش اشتهای فرد می شود. این باعث می شود که فرد تمایل کمتری به غذا خوردن نشان دهد. بنابراین با کاهش میزان غذای مصرفی، فرد به تدریج موفق به کاهش وزن می شود.

 

البته ذکر این نکته بسیار مهم است که درست است که در ترکیب لاغری با قهوه و لیمو  نقش  قهوه در چربی سوزی و کاهش وزن تاثیر بسیار بالا است. اما این امر در سایه یک رژیم غذایی مناسب امکان پذیر می شود.بنابراین نمی توان قهوه را به تنهایی عامل کاهش وزن دانست. می توان به عنوان یک چربی سوز موثر در کنار یک رژیم غذایی متعادل در نظر گرفت که در نتیجه می توان به اندام مطلوب دست یافت. اما یکی از مشکلات بزرگ رژیم ها این است که دائمی نیستند.قهوه می تواند به حل این مشکل کمک کند.

 

خوردن قهوه و سپس انجام فعالیت های ورزشی سریعتر و منظم می تواند در تثبیت وزن متعادل بسیار موثر باشد.

همانطور که گفته شد قهوه باعث کاهش اشتها می شود.بنابراین مصرف قهوه پس از تکمیل رژیم غذایی می تواند در مصرف کمتر غذا و در نتیجه مصرف کالری کمتر در طول روز بسیار موثر باشد.

 

 

https://www.cakeresume.com/me/kurtis-mclea

https://biashara.co.ke/author/kurtismclea2/

https://myanimelist.net/profile/KurtisMclea2

https://community.atlassian.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/5416026

https://www.viki.com/users/kurtismclea2_584/about

https://sketchfab.com/KurtisMclea2

https://www.tumblr.com/uniqueruinscreation

http://www.freeok.cn/home.php?mod=space&uid=4867710

https://dzone.com/users/5080961/kurtismclea2.html

https://500px.com/p/kurtismclea2?view=photos

https://repo.getmonero.org/KurtisMclea2

https://telegra.ph/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D9%85-01-27